Logo Talk 2 Move
Edwin van Os - Talk 2 Move - Sprekend het verschil! Powered by Gniaal.nl

Recensies: 

Volleybalevenement: interland dames Jong Oranje - Tsjechië in De Staver

Edwin van Os is een gewaardeerd lid, trainer en oud-speler van onze volleybalclub VC Intermezzo. Toen het bestuur op zoek was naar een presentator voor een groots regionaal evenement, de volleybalinterland tussen dames Jong Oranje en Tsjechië, was de zoektocht erg kort: Edwin is immers professioneel presentator en dus de geschikte persoon voor deze leuke en uitdagende klus. Leuk omdat Edwin nagenoeg iedereen kent van de volleybalclub en dus heel gemakkelijk iedereen kan voorstellen aan het publiek en uitdagend omdat de Nederlandse Volleybal Bond en haar scheidsrechters strikt protocol hanteren bij interland wedstrijden.

Samen met de ervaren DJ/Speaker bij volleybalwedstrijden, Wim van Mourik van Sliedrecht Sport, was het duo compleet gemaakt voor onze interland. De ruim 500 toeschouwers hebben live genoten van een mooi volleybal evenement, waarbij ze enthousiast werden gemaakt en gehouden door de vocale begeleiding van Edwin en de opzwepende muziek van de DJ. Een absolute must voor ons evenement.

Met deze nieuwe ervaring voor Edwin, verwachten wij dat het niet lang zal duren voordat hij meer uitnodigingen zal ontvangen voor de speaker-begeleiding van sportwedstrijden. Wat ons betreft goed voor herhaling bij VC Intermezzo en voor anderen een absolute aanrader.

 

 

Wereldhavendagen:   http://www.wereldhavendagen.nl                          

"Van alle markten thuis", is een uitdrukking die past bij Edwin. Bij de Wereldhavendagen kennen we Edwin nu 5 jaar als speaker bij onze Nautische Demonstraties. Een klus die hij met zichtbaar gemak klaart. Of het nu om een binnenschip, een tanker, een kraan of een jetskiër gaat, hij weet er een enthousiast en ook een informatief verhaal over te geven. Bezoekers waarderen zijn inzet en verstaan hem goed langs de kades. Een eigenschap die erg belangrijk is voor een speaker.

Verder is Edwin professioneel, flexibel en gezellig. Geef Edwin informatie en hij zorgt ervoor dat het leuk, speels en goed verstaanbaar aan de man gebracht wordt......

 

Bosseschool: http://www.bosseschool.nl

Op vrijdag 20 juni 2014 was het vooral het enthousiaste stemgeluid van raddraaier Edwin van Os dat het volle schoolplein van de Bosseschool in Middelharnis sfeervol vulde. Het rad van avontuur was één van de trekpleisters van de fancy fair van de school. 

Een groot succes was Edwins rol als raddraaier. Aan woorden was er nooit gebrek. 

Ouders en kinderen genoten van de goedlachse Edwin die door zijn aanstekelijke en overtuigende spraakwatervallen het rad van avontuur voortdurend liet draaien en de prijzen aan de man bracht.

Mede door Edwins toedoen is het een zeer geslaagde fancy fair geworden.


Bert Kraaijenbrink, directeur Bosseschool

 

Springdagen: http://www.springdagen.nl

Al jaren waren we op zoek naar iemand die op een leuke manier de spring demonstratie tijdens de Springdagen aan elkaar kon praten. Tijdens de 6 Springdagen die wij jaarlijks organiseren komen elke dag ongeveer 500 kinderen springen, bowlen, handboogschieten, klimmen, tokkelen, eten, zwemmen en naar de demo kijken. In Edwin hebben we een enthousiaste speaker gevonden die ondanks alle hectiek en drukte die bij een demonstratie hoort, altijd zijn woordje klaar heeft en de stemming er goed weet in te brengen. Hij pikt ook heel snel de turntechnische begrippen op en gooit ze eruit of hij ze zelf al jaren kent. Daarnaast is hij zeer flexibel, denkt mee, staat open voor feedback en is altijd het zonnetje in huis. Wij zijn erg blij met deze positieve gangmaker binnen onze organisatie.

 

 

Menheerse Havendagen: http://www.menheerserwerf.nl

Wij hebben als organisator van de Menheerse Havendagen 2015 dankbaar gebruik gemaakt van de diensten van spraakwaterval Edwin van Os van Talk2move. Als commentator met maritieme achtergrond biedt Edwin een unieke meerwaarde aan ons evenement: een vloeiende verbinding tussen de openingsvlootschouw, het podiumprogramma en de wateractiviteiten.